Joomla! Volunteers Portal

raudmaa@gmail.com / +372 511 9488 / Kontakt

2003 aastal RakveresEt raudteed on mulle juba lapsest saati kuidagi südamelähedased olnud, siis olen aegajalt jälginud Rail Balticu teemasid. Justkui kogemata oli hommikul telekas käima saanud ja seal oli just ETV hommikusaade (artikli postitamise ajast juba kolm nädalat tagasi...). Siin tuli teemaks Rail Baltica, ja selle nö sünnivalud. Kuulates ja nähes seda lõiku, on mul nüüd hoopis teised tunded ses osas.
Kui veel plaanidest räägiti, siis mulle ei mahtunud üldse hinge, et miks on ikka vaja uut raudteekoridori luua, kas see tunnike pikem rongisõit üle Tartu on siis tõesti nii jube? Võibolla olen ma isekas, et tahan ka oma kodulinnast võimalust otse Euroopasse sõita, aga võibolla olin ma lihtsalt praktilise mõtlemisega...
Nüüd siis aga on maha joonistatud mõned variandid läbi Pärnu kulgemisega. Noh, nii siis nii. Aga kui kuulasin, milliste probleemide otsa potsatatakse, siis tundsin, et läbi Tartu ma seda enam ei tahakski Peaprobleemiks on just raudtee ületused. Neid ei saa ju teha iga kilomeetri taha, kuna seda marsruuti ei saa (tohi) ületada üle liiprite, vaid peavad olema selleks viaduktid või tunnelid. See kõik muudab aga liikluse suuremate asulate ümber hoopis teistsugusemaks. Paljud peavad hakkama sõitma mõne kilomeetri asemel vaat et kümneid, et jõuda sihtkohta...
Ja samas tervitan Eerot kes saates just Rail Balticu teemasid selgitas! Projekti koduleht: http://www.railbaltic.info/et/

Salvesta
Kasutaja küpsiste seaded
Loodame, et saate meie veebilehte segamatult kasutada. Kui te keelate kõik küpsised, võib tekkida lehe kasutatavuses tõrkeid.
Luba kõik
Keela kõik
Loe lisa
Google Analytics
Google Analytics
Kinnita
Keeldu
Joomla
Remember me
Kinnita
Keeldu