Joomla! Volunteers Portal

raudmaa@gmail.com / +372 511 9488 / Kontakt

Nutke või naerge, kurtke või mitte, meeldib või ei, aga kodulehel on uus nägu ja vana tegu Seletan asja kohe lihtsalt ja kiirelt lahti. Nimelt veebimajandus jookseb igasugu nutikate asjadega kaasa ja on suisa loll lihtsalt silmad kinni pigistada. Mina olen ärkvel ja tulingi kaasa: nüüd on minu lehe vaatamine ka nutikates seadmetes mugavam. Kuigi, tuleb tunnistada, et üht teist on veel sättida, aga juba on parem
Suures osas kujunduslik pool jääb nii nagu on, vaja on mõned konaruste lihvimised teha, aga seda teeb siis kui aega rohkem on. Kuigi mulle meeldis oma eelmine kujundus rohkem, on sel kujundusel peale nutikuse ka kiirem laadimine ja mõned lisaomadused lehte atraktiivsemaks teha. Mina olen tulevikuks valmis, kas ka sina?

Salvesta
Kasutaja küpsiste seaded
Loodame, et saate meie veebilehte segamatult kasutada. Kui te keelate kõik küpsised, võib tekkida lehe kasutatavuses tõrkeid.
Luba kõik
Keela kõik
Loe lisa
Google Analytics
Google Analytics
Kinnita
Keeldu
Joomla
Remember me
Kinnita
Keeldu