Joomla! Volunteers Portal

raudmaa@gmail.com / +372 511 9488 / Kontakt

Xiaomi Mi A2 LiteVana telefon hakkas välja näitama aeglust iga nurga taga ja Jaanus pakkus juba mõnda aega tagasi Xiaomi Mi A2 Lite võimalust. Aga et tegemist on oluliselt suurema telefoniga kui minu LG, siis ma muudkui pareerisin ja laveerisin ära. Minu soov oli pigem Sony Xperia XZ1 Compact, et uus raud ja väikesed gabariidid, aga see mõte pealikule kuidagi ei passinud...

Nüüd siis on mul uus telefon kasutuses. Ümberõppimist jagub. Kui loogika on neil kõigil sama, siis asukohad asjadel teisemad ja kujunduse pooleltki omanäolisem. Küll aga raud on kiire, ekraan suurem ja seega info ekraanil mugavam lugeda. Kui vanal telefonil tuli ära õppida telefoni tagaseinast sisse lülitamise nupu kasutamist, siis sellel on see paremal serval ja vajab taas ümberõpet Aga küll ma sellega hakkama saan.

Hetkel on telefonis suur osa ümber seadistatud ja kasutatav tarkvara paigaldatud. Tallinnas käies sai GPS ära katsetatud – vanal telefonil see ei töötanud, sellel aga töötab igati kenasti Kui tahate telefoni parameetreid, siis võite lugeda GSM Arenast, mina toon välja vaid, et 64GB on sisemälu, tegemist on dual-sim ja SD kaarti laiendusega telefoniga. Ekraan on 5,84’’ ning servasid erilist ei ole.

Pisutki hämaramas pole pildikvaliteet just eriti kiitaKas ma olen rahul? Jah, ma olen rahul, aga sellest ma ei taandu, et telefon võiks olla gabariitidelt väiksem Nüüd vaja veel turvaklaas ja ümbris soetada*

Statistika: esimene helistaja mulle oli üks klient Joanna, esimene kellele mina helistasin oli seesama Joanna, esimese sõnumi saatis ülemus, esimese pildi tegi Kaja ja see on meie lastest (vt artikli juures).

* ümbris oli telefonil karbis kaasas, ma lihtsalt ei vaadanud karpi kenasti läbi :P

Salvesta
Kasutaja küpsiste seaded
Loodame, et saate meie veebilehte segamatult kasutada. Kui te keelate kõik küpsised, võib tekkida lehe kasutatavuses tõrkeid.
Luba kõik
Keela kõik
Loe lisa
Google Analytics
Google Analytics
Kinnita
Keeldu
Joomla
Remember me
Kinnita
Keeldu