Joomla! Volunteers Portal

raudmaa@gmail.com / +372 511 9488 / Kontakt

MHG ehk Miina Härma gümnaasium sai endale uue infojuhi (itimehe) ja seda minu näol. Õigemini sai ta seda juba kolm kuud tagasi. Osutusin väljavalituks väheste kandidaatide ja heade soovitajate taustal ning olen selle muutusega ise väga rahul kui kedagi huvitama peaks

Endine IT-juht viis mind juba suvel mitme nädala õhtutel järk-järgult oma maailmaga kurssi. Kerge see just polnud, kuna 13 aastat ühe inimese poolt üles ehitatud süsteemi ikka paari nädalaga päris selgeks endale ei tee. Aga jalg sai ukse vahele, edasi oli juba minu uurida, õppida ja edasi arendada.

Kohati tundus alguses, et kingad, mis mulle jäeti, on pisut suured mu jaoks, et võib ka koperdada. Aga ma lubasin endale ja teistele, et küll ma need kingad endale aja jooksul parajaks teen Õigemini ongi juba peaaegu parajad

On mis on, mina olen põnevust täis ja loodan anda endast parima. Tegevust paistab olevat ja juurde õppimist saab ka olema omajagu!

Salvesta
Kasutaja küpsiste seaded
Loodame, et saate meie veebilehte segamatult kasutada. Kui te keelate kõik küpsised, võib tekkida lehe kasutatavuses tõrkeid.
Luba kõik
Keela kõik
Loe lisa
Google Analytics
Google Analytics
Kinnita
Keeldu
Joomla
Remember me
Kinnita
Keeldu