Joomla! Volunteers Portal

raudmaa@gmail.com / +372 511 9488 / Kontakt

Talvesaapad? Milleks? Elu linnas ja jala käimise asemel autosõit – kellele neid talvesaapaid ikka vaja on?! Pealegi pole meil õigeid talvesid kah. Sellisel seisukohal olin ma seni kuni oli saada korralikke ja kindlaid nahkkingi. Nüüd aga on minu häädel kingadel elujärg otsa saamas ja ma olen juba jupi aega otsinud uusi. Uusi ju leidub palju, aga mitte selliseid, mida ma tahan. Ausalt, see on mind juba üsna nõutuks teinud...

Aastalõpp, kõik kruvivad sooduspakkumisi. Olime ühel tööpäevajärgsel õhtul Maximas ja seal oli väljas silt, et kõigil jalanõudel -40%. Kuigi toidukauplus pole just see koht kust ma oma jalanõusid osta tahaks, läksin siiski vaatama, kuna vajadus oli väga suureks läinud ja tol hetkel oli rahakoti seis pisut põduram.

Leian ühed soojema aja kingad, täitsa tipp-topp sellised, nahast ikka. -40% alla teeb hinna ahvatlevaks. Siis vaatan juba ka madalamaid talvesaapaid, neil kurjamitel on soodushinnaks 16 eurot ja siis ka veel antakse -40% alla! Vaatasin, proovisin, igati head ja mugavad, taaskord nahast ja isegi tald pole mingi plastmass. Mõtlesin, et peaksin olema paduloll kui ei peaks neid ära ostma. Ja ostsingi.

Nüüd on talve olnud ja saapaid on katsetada juba omajagu saadud. Kestavad. Soojad! Suisa lust on nendega käia! Aga arvestama peab, et need on siiski välisjalanõud ja kui nendega tööle minna, siis tööl peavad vahetusjalanõud olema (nagu minul on) sest muidu sulab jalg saapasse ära Ehk siis, mina olen väga rahul et ma sisuliselt mittemillegi eest sain endale ühed head ja soojad saapad, olgugi, et Maximast

Salvesta
Kasutaja küpsiste seaded
Loodame, et saate meie veebilehte segamatult kasutada. Kui te keelate kõik küpsised, võib tekkida lehe kasutatavuses tõrkeid.
Luba kõik
Keela kõik
Loe lisa
Google Analytics
Google Analytics
Kinnita
Keeldu
Joomla
Remember me
Kinnita
Keeldu