Joomla! Volunteers Portal

raudmaa@gmail.com / +372 511 9488 / Kontakt

EKI, ehk Eesti Konjuktuuriinstituut, üllatas mind täna võiduteate emailiga. Ja üllataval kombel ei olnud see mitte rämpskiri, vaid täiesti õige asi

Nimelt siis tuli teavitus, et ankeedile täitmise eest on loosiratta liisk langenud minu peale ja ma olen võitnud kinkekaarti. Milline meeldiv üllatus! Eriti meeldiv on see seetõttu, et EKI küsitlusi olen ma saanud juba sellest ajast kui ma 18 sain. Ühel heal päeval helises Tõrvas elades lauatelefon ja paluti mind. Ja siis räägiti telefonis, et juhuslikus valikus on leitud minu nimi ja kas ma poleks nõus hakkama vastama nende poolt saadetavatele küsitlustele. Ma ei teadnud ei ööd ega mütsi sellest, aga olin nõus. Ja nii on mulle läbi aegade saadetud mõned korrad aastas posti teel küsitlusi mida ma ka täitnud ja tagasi saatnud olen Nüüd, uuematel aegadel, on kolitud veebipõhistele küsitlustele ja ma olen ka neid edasi täitnud...

Ehk siis, olles juba praktiliselt 25 aastat täitnud küsitlusi, on mul heameel ükskord ka selle eest midagi võita Muidu on iga aasta lõpus loosimised olnud, aga kunagi pole minu nime võitjate kirjas olnud Igatahes, tore üllatus, tänud EKI’le (Y)

Salvesta
Kasutaja küpsiste seaded
Loodame, et saate meie veebilehte segamatult kasutada. Kui te keelate kõik küpsised, võib tekkida lehe kasutatavuses tõrkeid.
Luba kõik
Keela kõik
Loe lisa
Google Analytics
Google Analytics
Kinnita
Keeldu
Joomla
Remember me
Kinnita
Keeldu