Joomla! Volunteers Portal

raudmaa@gmail.com / +372 511 9488 / Kontakt

Kersti Kaljulaid

Leidsin selle pealkirjaga teema Harri Kingo Facebooki lehelt. Mulle meeldis kuidas ta kirjutab lahti meie praeguse presidendi. Kõik täpselt nii, nagu minagi seda arvan, kuid palju paremini ja mahlasemalt. Igatahes meeldis hr Kingo teema mulle sedavõrd, et võtsin vaevaks seda levitada. Ja üldse, tema uudisvoog on väga palju väärtteemasid täis, ma kohe mõnuga lugesin ja hakkasin jälgijaks (Y)

Kuigi pole mulle meie presidendid justkui kunagi korda läinud, siis viimaste valimiste täbar käik on käinud üsna minu silmade all ja läbi mõtete. Ja kõik mis ma olen näinud, ei meeldi mulle. Jah, ei meeldi ka meie praegune president, kuna temas lihtsalt ei ole SEDA. OK, formaalselt on ta president, aga oma sisimas pole, vähemalt minule tundub nii tema olemise ja käitumise järgi. Ja ega meedia ka paremat kuvandit temast luua suutnud ei ole...

Oh, jah, aina paremaks läheb Presidendiproua on musternäidis kuidas seadust murda: otse ja avalikult. Eks-presidendiproua aitab valgustada:

+ samateemaline artikkel Õhtulehe veergudelt.

Ja lisaks saab veel kirikusaaga oma jätku: http://www.postimees.ee/4020525/president-laeheb-vabariigi-aastapaeeval-kirikusse

Üldiselt, aitab. Kolm päeva tagasi tahtsin vaid Kingo väljaütlemiste pealt artikli teha, aga mida päev edasi, seda rohkem jama välja ujub ja ma ei viitsi enam sellega tegeleda. Vaatame kaua proua meil seal pukis vastu peab...
Lokaalsed tekstid FB postitustest

Salvesta
Kasutaja küpsiste seaded
Loodame, et saate meie veebilehte segamatult kasutada. Kui te keelate kõik küpsised, võib tekkida lehe kasutatavuses tõrkeid.
Luba kõik
Keela kõik
Loe lisa
Google Analytics
Google Analytics
Kinnita
Keeldu
Joomla
Remember me
Kinnita
Keeldu