Joomla! Volunteers Portal

raudmaa@gmail.com / +372 511 9488 / Kontakt

Oh mai tea nüüd mis värk mul selle ID kaartiga on. Alati kui mul on vaja midagi olulist, suisa kodaniku-kohustuslikku teha, siis on sellega mingi jama. Näiteks kevadel tahtsin euro-eelvalimistel hääletada. Teadsin täpselt mis päevani seda teha saab. Õhtul kui aga hääletama hakkasin tuli välja et hääletamine kestis kella 20:00'ni ja mina olin pool tunnikest hiljaks jäänud. Nõme. Ja mis siis nüüd juhtus – volikogude valimised ju – ma ei leia oma PIN koode üles! Kõik võimalikud ja võimatud kohad otsisin läbi, kaasa arvatud oma märkmiku. Ja leidsin koodid täpselt järgmisel päeval, kui polnud enam võimalik hääletada, need koodid olid oma läbi otsitud märkmiku vahel! Õnnetu hing tead. Mul on märkmiku kaane vastas üks ajalehe väljalõige, kleepunud veel korralikult kaane külge. Kraapisin selle sealt lahti ja selle taga need koodid olidki. Deem. Nüüd on nad siis seal kus on nende õige koht ja ootan järgmisi valimisi.
Jah, aga ju ikka kõrgemad jõud ei taha et ma valida saaksin, teevad mulle tagasi et ma usu pealesurujad pidevalt ukse taha jätan ja neid endale külla ei kutsu ja nendega vestlusi ei pea.

Salvesta
Kasutaja küpsiste seaded
Loodame, et saate meie veebilehte segamatult kasutada. Kui te keelate kõik küpsised, võib tekkida lehe kasutatavuses tõrkeid.
Luba kõik
Keela kõik
Loe lisa
Google Analytics
Google Analytics
Kinnita
Keeldu
Joomla
Remember me
Kinnita
Keeldu