Joomla! Volunteers Portal

raudmaa@gmail.com / +372 511 9488 / Kontakt

Kirjutan lihtsalt, et asjad muutuvad. Kui omal ajal sai Facebooki grupiga Taaskasutus Tartus alustatud, oli kõik ilus kui laul. Rahvas jagas kraami ja rahvas leidis kraami. Sai oldud nii aktiivne jagaja kui leidja ja olin ka grupis administraator. Nüüd olen aga mõned aastad sellest üsna eemal olnud.

Töö juures jäi üle mõningaid asju mida päris ära visata ei tahtnud ja nii sai siis need pandud üles. Mõnel asjal sooviks lihtsalt šokolaad, määramata isegi selle suurust. Ja siis üks küsib, et mis piirkonnas ma olen. Teate, kas Tartu on tõesti nii suur linn, et piirkond määrab pakutava asja vajalikkuse? Või et kui pakkuja ikka naabermajas ei ela, siis nui neljaks, olgugi et ma seda asja tahan/vajan, ma sellele järgi minema ei hakka? Ma ei näe põhjust, miks oleks vaja piirkond kirja panna, eriti arvestades, et elan ma ühes kohas, aga tööl olen teises kohas, et kui asja soovija minuga suhtleb, siis räägime juba ka kust kätte saab...

Ja siis veel selline tore lugu: inimene soovib pakutavat. Tore. Küsib mult kus piirkonnas olen. Vastan et Filosoofi tänaval. Ja siis öeldakse, et ma kahe nädala pärast olen Tartus. No kurat, milleks siis selline küsimus üldse??? Tagatipuks teatas soovija päev enne (ta õnneks siiski võttis ühendust!), et ta ikkagi ei saa Tartusse tulla...

Teise pakutud asja kohta küsiti mitu korda, et kas alles. Vastan, et jah, kirjutage sõnumitesse. Aga sõnumitesse ei kirjutanud neist keegi (tean küll seda Others kausta ka vaadata). Jällegi nagu arusaamatu, miks siis üldse küsiti...

Igatahes, kaks nädalat hiljem, kui ühele asjale järele mittetulija sellest teada andis, olin ma hingepõhjani solvunud ja üsna nõutu (tean, minu enda probleem). Aga minu otsus sai kindel: ma enam ei paku mitte midagi! Tassin kõik kas Riia mäele Taaskasutusse või lihtsalt viskan minema. Jah, viskan minema! Ma tõesti ei ole huvitatud vastama kasutajate totratele küsimustele ja nende järele ootama – ka minu aeg maksab midagi. Tänan tähelepanu eest, ja kes tõesti jaksavad ning tahavad, siis jagage oma asju seal kenasti edasi, tublid olete. Päikest kõigile!

PS Grupp ise, ega tema haldurid, milleski süüdi pole. Täitke oma missiooni edasi, keegi ikka midagi kasulikku pakub/leiab.

Salvesta
Kasutaja küpsiste seaded
Loodame, et saate meie veebilehte segamatult kasutada. Kui te keelate kõik küpsised, võib tekkida lehe kasutatavuses tõrkeid.
Luba kõik
Keela kõik
Loe lisa
Google Analytics
Google Analytics
Kinnita
Keeldu
Joomla
Remember me
Kinnita
Keeldu