Joomla! Volunteers Portal

raudmaa@gmail.com / +372 511 9488 / Kontakt

Nüüd siis on ka tabelijärjestus üleval. Oma vanuseklassis saavutasin 17 koha ajaga 11:40,4. Pats, kellest esimeses teemas juttu oli, on nüüd ka pildil näha ja tabeli järgi on tuvastatud tema nimi: Manuela. Tema sai oma vanusegrupis teise koha, seega kui ma naine oleks, oleksin tulnud kolmandale kohale Tabel on tegelikult huvitav, nimelt sain enamustelt 11-13 aastastelt poistelt pähe, sama ka 14-16 aastastelt poistelt ja ühelt tüdrukult. Nais-veteranidele enamusele tegin ära, samas mees-veteranidelt enamustelt sain lakki. Et päri süldtabelit pole siis ma ise ei viitsi seda ka koostama hakata et näha mitmes finišeerija ma olin. Kaks võõrast pilti kah mis Kajal õnnestus netist leida:

Pats ees mina tagant spurtimas Ja siit ma tulen

Salvesta
Kasutaja küpsiste seaded
Loodame, et saate meie veebilehte segamatult kasutada. Kui te keelate kõik küpsised, võib tekkida lehe kasutatavuses tõrkeid.
Luba kõik
Keela kõik
Loe lisa
Google Analytics
Google Analytics
Kinnita
Keeldu
Joomla
Remember me
Kinnita
Keeldu